22:25
Зйомки кліпу на пісню «The Kukushka» відбувалися в Буках (частина 1)

Популярна українська співачка Злата Огневич зняла кліп на композицію «The Kukushka».

Огневіч зняла кліп


Саме з цією піснею виконавиця бореться за право представляти Україну на престижному міжнародному конкурсі «Євробачення 2011».

Зйомки кліпу зе кукушка

Автором нової відеороботи виступив відомий російський кінорежисер Олег Степченко, відомий роботою з Аллою Пугачовою, Філіпом Кіркоровим, гуртом «ВИА Сливки», «ДДТ».

Заради зйомок кліпу Злати Огневич, режисер відволікся від зйомок фільму «Вій», який зовсім скоро виходить на екрани і потрапляє в міжнародний прокат.

злата огневіч

Продюсером відеороботи виступила Марта Останкова і компанія «Порто-Франко продакшн», повідомляє прес-служба співачки.

Зйомки проходили в мальовничому куточку України. У роботі над відео, були задіяні близько 80 чоловік, на майданчику працювала Команда каскадерів. Відео знімалося дві доби в режимі нон-стоп у вельми екстремальних умовах.

Зйомки кліпу Огневіч

У кадрі крім самої співачки так само, задіяний партнер по проекту «Народна зірка 3» - Асан Білялов, який виступив в ролі антигероя, так званого «ловця душ».



Сама ідея кліпу - конфлікт двох світів усередині людини духовного і матеріального. Злата з'явиться перед глядачами в досить незвичному для себе образі - войовничої Амазонки і романтичною Мавки.

Злата Огневіч в Буках

«Це були найбільш незвичайні зйомки в моєму житті! Я працювала з цілою командою професіоналів! З Олегом Степченко було дуже легко, тому що режисер буквально з першого разу, міг донести те, що він хоче побачити в кадрі. Я дуже чекаю готову роботу, але вже з 

упевненістю можу сказати, що цей кліп буде один з кращих в моїй творчій біографії », - поділилася 24-річна Злата Огневич.


Зйомки були дійсно виснажливі. Розпочиналися вранці і тривали до пізнього вечора.

Марта і Злата Огневіч

Продюсер кліпу - Марта Останкова

Марта Останкова Фото 


З Мартою вдалося поспілкуватися. Вона розповіла детальніше про зйомки кліпу і допомогла 

отримати "сюрприз" від Злати,  про який я і обіцяв....


















Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 4359 | Додав: Admin | Теги: Злата Огневіч, Зйомки кліпу Злати Огневіч, Євробачення 2011 і Злата | Рейтинг: 5.0/2